I <3 Hiphop.

En fet update kommer snart!
Bland annat ett nytt mixtape på g med det bästa från slutet av september, hela oktober och början av november. Så ni som inte pallar hänga med i svängarna men ändå inte vill missa något, stay tuned! och gå in på bloggen dagligen!

Tills dess:
Big K.r.i.t - i aint shit. Big Krit är en av de mest spännande namnet den senaste tiden.
Signad på Def Jam och turnernar just nu tillsammans med Smoke Dza och Curren$y.


Wiz Khalifa är en av de mest produktiva rapparna i nuläget. Han hypar just nu sitt kommande albumsläpp med diverse nya låtar. Här är den senaste i raden!



Push! Montana droppar sitt nya streetalbum över webben!
För dem som undrar vad det innebär att släppa ett streetalbum så brukar det oftast vara för att vanliga albums ofta innehåller med hitvänliga låtar kanske inte alltid ämmade för just "hardcore" publiken och attraherar inte alltid fansen som diggar den råare aspekten i form av mindre genomtänkta refränger med hitpotential och lite mer rå rap med gatuperspektiv på saker och ting. Oj vad konstigt det där blev, men whatever..


Dom Kennedy
från Los Angeles - Locals Only


Till sist kommer en video från en helt okänd rappare, Juba Zaki.
Kommer från Crown Heights, Brooklyn, New York. Han representerar verkligen en personlig stil som jag gillar, han gillar att resa runt i världen trots att han knappt har pengar. Allt handlar om prioriteringar gott folk, folk som snackar om att dem inte kan promota sin musik eftersom dem inte har pengar eller whatever.. Okej i vissa fall, men majoriteten av er snackar skit. Det handlar om prioriteringar. Och snubben under kan visserligen inte flasha med en superbra video eller kanske inte få de bästa beatsen, men enligt beskrivningen om honom så lever han hiphop. Det diggar jag även fast själva musiken skulle kunna utvecklas.


Juste, Checka in Kid Cudi splitternya skiva på Spotify! LÄNK. Mr. Rager är favoritlåten än så länge.
Kolla tillbaka i arkivet förövrigt för att försäkra er om ni inte missat något fett..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0